Kalorielet - Skipperlabskovs


Skipperlabskovs

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
40,831600400


IngredienserKommentar
2 mellemstore skivede løg
10-20 hele peberkorn
500 g kalvekød i tern
3-4 laurbærblade
4 bagekartofler a ca 200 g
havsalt

Tilbehør:
friskklippet purløg
syltede rødbeder
4 spsk fromage frais 0,5%


Fremgangsmåde
Sæt løgene over i gryden og løsn dem fra bunden med vand, kom salt, peber og laurbærblade ved. Kom kødet ved og brun det. Dæk det med vand og lad det småsimre ca 45 min. Kom kartoflerne ved, som er skraldet og skåret i tern, og lad dem koge med til labskovsen er jævnet, kartoflerne er kogt ud - ca 15 min. Smag til, og server retten med purløg, rødbeder og fromage frais.

Print