Kalorielet - Bagt pasta med kylling


Bagt pasta med kylling

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
41,33152038028%3%63%


IngredienserKommentar
6 dl skummetmælk
40 g mel, sigtet
200 g fuldkorns pastaskruer
250 g kogt kyllingebryst (uden skind og ben) skåret i tern
50 g friske krummer af fudkornshvedebrød (rasp kan selvfølgelig også bruges)
salt og peber


Fremgangsmåde
Kom mælk og mel i en gryde og bring det i kog over svag varme og konstant omrøring, indtil det tykner. Lad sovsen simre yderligere 1 minut under stadig konstant omrøring. Smag godt til med salt og peber.
Imens koges pastaskruerne efter anvisning på pakken.
Rør kyllingekødet i saucen og hæld den i et ovnfast fad. Fordel pastaskruerne over saucen og pres dem forsigtigt ned i, uden de dækkes helt. Drys brødkrummer over og bag retten i en forvarmet ovn ved 190 grader i ca 20 min, indtil brødkrummerne er gyldne og sprøde.

Print