Kalorielet - Kylling med rosmarin og hvidløg


Kylling med rosmarin og hvidløg

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
40,971160290


IngredienserKommentar
500 g små nye kartofler
1 spsk olie
½ spsk frisk rosmarin
450 g kyllingefilet
1 rødløg
10 hele fed hvidløg
1 dl hønsebouillon
salt, peber


Fremgangsmåde
Skrub kartoflerne og skær dem i halve. Læg dem i et ildfast fad og bland dem med olie, ½ tsk salt og halvdelen af rosmarinen. Sæt kartoflerne 20 min i ovnen ved 200 grader.
Skær kyllingefileterne i passende tern og bland den med ½ tsk salt, friskkværnet peber og rosmarin. Skær løget i tynde både. Tag kartoflerne ud og bland dem med kyllingen, løg og pillede hvidløg. Hæld bouillonen ved og steg videre i 20 min. Vend rundt i det nogle gange.

Print