Kalorielet - Safranrisotto med rejer


Safranrisotto med rejer

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
30,771325441.66666666667


IngredienserKommentar
1 l kogende hønsebouillon
1 spsk olivenolie
1 hakket løg
200 g risottoris
1 dl hvidvin
1/8 tsk safrantråde
300 g store kinarejer (eller alm)
1 spsk chiliolie


Fremgangsmåde
Kom lidt af bouillonen i en skål med safrantrådene. Sauter løget i en gryde og kom risottorisene ved. Når de er glasklare kommes hvidvin ved. Hold øje med gryden. Når vinen er absorberet, tilsættes ca 1 dl bouillon ca hvert 3. min., så massen hele tiden mættes. Når der er gået 20 min, tilsættes safranblandingen, og der fortsættes til risene er møre i henhold til pakken. Det kan tage mellem 20 og 30 min. Anret i dybe tallerkner og sauter rejerne i få sek i chiliolie. Lægges oven på risene.

Print