Kalorielet - Provence kylling


Provence kylling

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
2900450


IngredienserKommentar
200 g kyllingefilet
½ tsk oregano
½ tsk timian
1 spsk olivenolie
salt, peber
½ løg
200 g kantareller eller champignon
100 g knoldselleri
100 g gulerod
1 dåse flåede, hakkede tomater
1/4 hønsebouillonterning
1 dl vand
1 laurbærblad

Tilbehør:
1½ dl ris
150 g broccoli


Fremgangsmåde
Skær kyllingefileten i passende stykker. Varm olien i en gryde, tilsæt kyllingen, og brun den sammen med oregano og timian. Drys med salt og peber.
Hak løget fint, skyl og skær svampene i stykker og lad det svitse sammen med kyllingen et par min.
Skræl rodfrugterne og skær dem i terninger. Tilsæt dem sammen med tomater, bouillonterning, vand og laurbærblad. Lad det hele koge ca 10-15 min.

Print