Kalorielet - Bøf i vin med løg og rodfrugter


Bøf i vin med løg og rodfrugter

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
2856428


IngredienserKommentar
250 g oksefilet
1 løg
150 g knoldselleri
150 g gulerødder
1 dl vand
2 spsk olie
salt, peber
1 tsk maizena
1 dl rødvin
1 spsk vild- og svampefond
persille

Tilbehør:
150 g kartofler pr person


Fremgangsmåde
Skær kødet i strimler. Skræl og skær løg og rodfrugter i strimler.
Kog løg og rodfrugter i vandet i ca 5 min.
Steg kødet hurtigt i olie i en stegepande. Krydr med salt og peber. Læg det ned i gryden.
Rør maizena ud i vinen og rør det ned i saucen. Tilsæt fonden og lad det koge i et minuts tid og rør persillen i.

Servér med kogte kartofler.

Print