Kalorielet - Bankekød


Bankekød

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
20,57725362.5


IngredienserKommentar
200 g skært oksekød
150 g gulerødder
100 g hakket løg
5 dl bouillon (vand + 1 terning)
5 laurbærblade
salt & peber
25 g maizenamel
kulør

Tilbehør:
300 g kartoffelmos (lavet på skummetmælk uden smør; se opskrift i kartotek)





Fremgangsmåde
Brun kødet i lidt vand i en gryde, tilsæt gulerødderne, der er skåret i skiver.
Tilsæt hakket løg, bouillon, laurbærblade, salt og peber. Læg låg på gryden og lad det småsimre i ca 45 minutter til kødet er helt mørt.
Jævn retten med maizenamel og tilsæt eventuelt lidt kulør.

Print