Kalorielet - Basilikumkylling


Basilikumkylling

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
21,178639336%13%51%


IngredienserKommentar
280 g kyllingebrystfileter (uden skind og ben)
½ porre
1 tsk basilikum
1 spsk hakket persille
½ tsk timian
1 spsk hvedemel
2 dl vand
½ terning hønsebouillon
3 spsk syrnet fløde 9%
Salt og peber

Tilbehør:
100 g ris.








Fremgangsmåde
Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad, drys med salt og peber, og kom lidt vand ved.
Stil det i ovnen ved 200 grader 30-35 minutter.
Når der er ca. 15 minutter tilbage af tiden, skæres porren i fine strimler og svitses kort på en pande.
(Langsomt og for svag varme kan porrer svitses på panden uden fedtstof)
Krydderurterne tilsættes.
Mel og vand rystes godt sammen og tilsættes.
Bouillonterningen smuldres i, og det hele koger ved svag varme ca. 5 minutter.
Rør syrnet fløde i, og giv saucen et opkog.
Ved servering hældes saucen over kyllingefileterne.
Serveres med kogte ris.


Print