Kalorielet - Krydrede kødpølser


Krydrede kødpølser

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
41,2150037524%20%56%


IngredienserKommentar
2 fed hvidløg
400 g hakket oksekød 3-6%
100 g hakket svinekød 3-6%
1 dl bouillon
1½ tsk salt
1 tsk paprika
1 tsk merian
1 rød chili, finthakket uden kerner

Tilbehør:
200 g ris
tomatsovs








Fremgangsmåde
Hvidløgene pilles og presses.
Blandes godt med det hakkede kød, bouillonen, salt, paprika, merian og finthakket chili.
Farsen formes til otte pølser.
Pølserne hviler tildækket i køleskabet 6-12 timer.
Steges i ovnen på bagepapir ved 200 grader i ca 15-20 min.

Serveres med ris og tomatsauce.


Print