Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,00 | 1787 | 446.75 | 32% | 14% | 54% |
Ingredienser | Kommentar |
4 kyllingefiletter saften af 1 citron 2 tsk estragon salt og friskkværnet peber 1 hakket løg 4 dl hønsebouillon 1 dl rødvin 250 g champignoner 3 spsk mel 1 dl fløde 13% Ca 2 spsk kinesisk soya 1 bdt persille Tilbehør: 200 g ris |
Fremgangsmåde |
Pres citronen, tilsæt estragon, salt og peber og gnid det godt ind i kyllingefiletterne. Kom kyllingen i en gryde, drys løg over og tilsæt resten af citronblandingen samt bouillon og vin. Kog kyllingen i 30 minutter eller til den er mør. Rens champignonerne og del dem i kvarte. Svits dem på en pande og drys mel hen over dem. Hæld fløde 13% samt suppen fra kyllingen ved champignonerne og giv det et opkog. Det skulle gerne have lov at koge lidt ind. Smag til med kinesisk soya og evt. lidt mere estragon. Hæld sovsen over kyllingen og drys med hakket persille. Servér retten med ris. |