Kalorielet - Græsk gratin


Græsk gratin

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
40,69161240327%22%51%


IngredienserKommentar
400 g hakket oksekød 3-6%
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, presset
1 tsk tørret timian
1 tsk tørret rosmarin
1 squash i tern (ca. 300 g)
1 aubergine i tern (ca. 300 g)
1 ds hakkede flåede tomater
friskkværnet peber
200 g ris
6 dl oksebouillon
2 spsk revet parmesan 32%
2 spsk rasp.






Fremgangsmåde
Kødet brunes i lidt vand.
Løg og hvidløg tilsættes og svitses i kødet nogle minutter under omrøring.
Herefter tilsættes squash og aubergine, der også svitses nogle minutter under omrøring.
Tomater og krydderier tilsættes.
Lad retten simre ½ times tid.
Ris og bouillon kommes i en gryde.
Koger ca. et kvarter til væden er væk.
Bland de færdige ris i retten.
Kom det i en ovnfast fad.
Drys med rasp og ost.
Sæt det i ovnen ved ca. 250 grader til overfladen er gylden.


Print