Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,69 | 1612 | 403 | 27% | 22% | 51% |
Ingredienser | Kommentar |
400 g hakket oksekød 3-6% 1 løg, hakket 1 fed hvidløg, presset 1 tsk tørret timian 1 tsk tørret rosmarin 1 squash i tern (ca. 300 g) 1 aubergine i tern (ca. 300 g) 1 ds hakkede flåede tomater friskkværnet peber 200 g ris 6 dl oksebouillon 2 spsk revet parmesan 32% 2 spsk rasp. | |
Fremgangsmåde |
Kødet brunes i lidt vand. Løg og hvidløg tilsættes og svitses i kødet nogle minutter under omrøring. Herefter tilsættes squash og aubergine, der også svitses nogle minutter under omrøring. Tomater og krydderier tilsættes. Lad retten simre ½ times tid. Ris og bouillon kommes i en gryde. Koger ca. et kvarter til væden er væk. Bland de færdige ris i retten. Kom det i en ovnfast fad. Drys med rasp og ost. Sæt det i ovnen ved ca. 250 grader til overfladen er gylden. |