Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,1 | 1810 | 452.5 | 29% | 11% | 60% |
Ingredienser | Kommentar |
500 g kalkunkød i tern 1 hakket løg 1 glas champignons 5 skiver ananas 1 dl tomatpuré 1 bg Cheasy naturel frisk/flødeost 6% ½ dl ananassaft (fra ananasstykkerne) Lidt mælk Peber, salt, paprika og karry Tilbehør: 200 g ris. |
Fremgangsmåde |
Kødet brunes i en gryde tilsat lidt vand. Ananas skæres i tern og tilsættes sammen med champignons+væde. I en anden gryde smeltes osten ved svag varme. Tomatpure og ananassaft tilsættes. Mælk hældes i, til sovsen får den rette konsistens. (Gerne en lille smule tyk). Der smages til med salt, peber, paprika og en lille smule karry. (For at fremhæve smagen af paprika). Saucen hældes over i gryden med kødet og står og simrer et kvarters tid. Serveres med kogte ris. |