Kalorielet - Mexicansk gryde


Mexicansk gryde

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
20,9186043022%24%55%


IngredienserKommentar
200 g hakket svinekød 3-6%
1 lille løg
1 squash, ca. 250 g
25 g chorizopølse (kan undlades)
1 lille glas tacosauce, ca. 2 dl
1 dl bouillon
1 tsk oregano
salt og peber

Tilbehør:
100 g ris











Fremgangsmåde
Kog risene.
Hak løget i tern.
Skær squashen i tern.
Skær pølsen i små tern.
Svits kødet i en gryde i lidt vand til det har skiftet farve.
Svits løg, squash og pølse i kødet.
Tilsæt tacosauce, bouillon og oregano.
Lad retten koge uden låg ved svag varme i ca. 5 minutter.
Smag til med salt og peber.



Print