Kalorielet - Kalkunfrikadeller med skovnudler


Kalkunfrikadeller med skovnudler

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
51,162450490


IngredienserKommentar
500 g hakket kalkunbryst
1 æg
1 æggehvide
salt
peber
1 tsk. paprika
1 knsp. cayennepeber
1 btd. persille
2 spsk. majsmel
2 spsk. ketchup
1 spsk. olie
3 spsk. A 38 Cheasy
maizenajævning (evt.)
Sauce:
2 dl. A 38 Cheasy
2 dl. bouillon
1 spsk. olie
1 løg (lille, hakket)
1 rød peber (finthakket)
1 dl. ketchup
2 spsk. chilipeber (sød)
Grønsagsnudler:
1 pose nudler
2 forårsløg (små stykker)
2 gulerødder (tynde strimler)
1 rød peber (tynde strimler)
salt
peber
1 spsk. olie



Fremgangsmåde
Start med at koge nudlerne og hold dem varme.
Rør det hakkede kød med de øvrige ingredienser og form kødet til små aflange pølser. Steg pølserne i olie til de er gyldne på alle sider.
Tag frikadellerne af panden og lav saucen.
Brun løg og peber i olie, tilsæt ketchup, sød chili, bouillon og
A 38 og giv saucen et opkog.
Kom frikadellerne tilbage i saucen og lad det hele simre i ca. 5 min.
Jævn evt. saucen med maizenajævner.

Grønsagsnudlerne:
Varm olien i en gryde, tilsæt grønsagerne og vend dem under omrøring ca. 2 min. Tilsæt nudlerne og lad det hele varme godt igennem.
Smag til med salt og peber.



Print