Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,93 | 1500 | 375 |
Ingredienser | Kommentar |
4 kalkunschnitzler 150 g frikadellefars persille (hakket) 4 skiver kalkunbacon 3 dl. bouillon 1 spsk. sojasauce 1 spsk. gele salt peber Tilbehør: 600 g kartofler |
Fremgangsmåde |
Start med at lave frikadellefars. Bank schnitzlerne så flade som muligt, uden at de går i stykker. Bland farsen med lidt persille og fordel det på kødet. Rul kødet om farsen og rul kalkunbaconen uden om det hele. Luk med en kødnål og vend rullerne på en slip let pande, tilsat en anelse olie. Tilsæt bouillon og lad rullerne småsimre ca. 1/2 time. Tag rullerne op og smag saucen til med sojasauce, gele, salt og peber. Serveres med kogte kartofler. |