Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,0 | 1400 | 350 |
Ingredienser | Kommentar |
400 g hakket kalkunbryst 75 g finthakket løg 2 æggehvider 1½ dl. rasp ½ dl. tomatketchup 1 tsk. salt peber 2 dl. fintrevne kogte kartofler ½ dl. hakket persille 1 spsk. engelsk sauce Tilbehør: 600 g kartofler . | Kan også laves som frikadeller eller bøffer. |
Fremgangsmåde |
Bland kødet med de øvrige ingredienser og varm en god slip let pande op. Smør den med 1 tsk. olie som fordeles på panden med et stykke køkkenrulle. Fordel kødet på panden, og pres det jævnt rundt på panden. Steg det ved jævn varme ca. 8 min. på hver side. Vend det ved hjælp af en tallerken. Vendes et par gange under stegningen. Serveres med kogte kartofler. |