Kalorielet - Kalkunpandekage


Kalkunpandekage

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
41,01400350


IngredienserKommentar
400 g hakket kalkunbryst
75 g finthakket løg
2 æggehvider
1½ dl. rasp
½ dl. tomatketchup
1 tsk. salt
peber
2 dl. fintrevne kogte kartofler
½ dl. hakket persille
1 spsk. engelsk sauce

Tilbehør:
600 g kartofler
.
Kan også laves som frikadeller eller bøffer.


Fremgangsmåde
Bland kødet med de øvrige ingredienser og varm en god slip let pande op.
Smør den med 1 tsk. olie som fordeles på panden med et stykke køkkenrulle.
Fordel kødet på panden, og pres det jævnt rundt på panden.
Steg det ved jævn varme ca. 8 min. på hver side. Vend det ved hjælp af en tallerken.
Vendes et par gange under stegningen.
Serveres med kogte kartofler.

Print