Kalorielet - Chiligratin med kalkun


Chiligratin med kalkun

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
40,851585396.25


IngredienserKommentar
800 g kartofler
1 tsk. olie (til at smørre formen med)
400 g kalkun (stegt eller kogt)
salt
peber
100 g revet ost, letvægter 6% (til gratinering)
Sauce:
4 dl. A 38 Cheasy
2 fed hvidløg (knust)
½ dl. chilisauce
1 dl. sød chilisauce
2 tsk. karry
½ tsk. paprika
2 tsk. fransk sennep
peber
1 bouillonterning opløst i ½ dl vand


Fremgangsmåde
Kartoflerne skrælles og skæres rå ud i ret tynde skiver. De lægges i et smurt ildfast fad med salt og peber. Fadet sættes i ovnen ved 225 grader i ca. 4o min. De første 20 min. skal der være folie over. Derefter fjernes dette og det bager endnu 20 min.
Imens skæres kalkunen i strimler og saucen blandes sammen og smages til.
Fadet med de næsten færdige kartoffelskiver tages ud af ovnen og heri blandes kalkunen og saucen med en ske og gaffel. Osten drysses over og fadet sættes i ovnen i 15 min. til osten er smeltet.

Print