Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,32 | 1900 | 475 |
Ingredienser | Kommentar |
4 kalkunschnitzler (ca. 125 g pr. stk.) 1 tsk. olie 1 tsk. paprika Sauce: 1 tsk. olie 1 dl. ketchup 1 løg (finthakket) 2 fed hvidløg (finthakket) 100 g kalkunbacon 1 spsk. paprika 1 btd. persille (hakket) 2 dl. creme fraiche 9% 2 dl. bouillon Tilbehør: 200 g ris (tørvægt) |
Fremgangsmåde |
Begynd med at lave saucen. Svits de finthakkede løg og hvidløg sammen med kalkunbaconen, der er skåret i små tern, og tilsæt paprikaen. Tilsæt bouillon, ketchup, salt og peber. Lad saucen småkoge ca. 2 min. Tilsæt hakket persille og creme fraiche. Smag saucen til. Tilbered kødet, mens saucen småkoger. Bank kødet let med hånden og vend det på en slip let pande, som er smurt med olie. Vend det hurtigt på begge sider og krydder det med salt, peber og paprika. Læg kødet i et ovnfast fad og hæld saucen over. Dæk fadet med stanniol og bag det færdigt i ovnen ved 220 grader ca. 20 min. Serveres med kogte ris. |