Kalorielet - Troldegryde


Troldegryde

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
40,731740435


IngredienserKommentar
400 g okseinderlår (tyndt strimlet)
1 pk. kalkunbacon (små stykker)
1 spsk. olie
200 g svampe (el. champignoner)
1 dl. løg (små, frosne)
4 dl. oksebouillon
2 enebær (knuste)
2 spsk. ribsgele
1 spsk. fransk sennep
2 spsk. sojasauce
salt
peber
1/2 tsk. stødt timian

Tilbehør:
kartoffelmos (lavet af 800 g kartofler)


Fremgangsmåde
Kød og bacon brunes i en gryde i olien. Når det er brunet på alle sider, tilsættes champignoner og perleløg, og det hele simrer under omrøring ca. 3 min. Derefter tilsættes krydderierne og bouillon og efter et kort opkog, simrer retten ca. 15 min.
Jævnes med maizenajævner og evt. kulør tilsættes.
Smages til med salt og peber.
Serveres med kartoffelmos (opskrift kan findes i registret)



Print