Kalorielet - Fadkoteletter i champignon- løgsauce


Fadkoteletter i champignon- løgsauce

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
41,121725431.2526%22%52%


IngredienserKommentar
4 stk koteletter uden ben (ca 450 g)
salt og peber
15 g smør eller margarine

Champignon-løgsauce
250 g skalotteløg
15 g smør eller margarine
4 dl grøntsags- eller tomatjuice (eller bouillon)
250 g champignon
1 spsk sød chilisauce
½ tsk edelsüss paprika
salt og peber

Tilbehør
200 g løse ris (tørvægt)











Fremgangsmåde
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og krydr dem med salt og peber. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved kraftig varme. Brun koteletterne ½ minut på hver side. Tag koteletterne af panden og læg dem på en tallerken. Skær fedtkanten af.

Champignon-løgsauce
Pil løgene og skær dem i halve eller kvarte afhængig af deres størrelse. Svits løgene 3-4 minutter på panden i fedtstoffet. Tilsæt juice og lad løgene småkoge ca. 5 minutter under låg. Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Kom dem på panden sammen med chilisauce og paprika. Lad saucen småkoge ca. 10 minutter under låg.
Læg koteletterne ned i saucen og lade dem simre ca. 2 minutter på hver side.





Print