Kalorielet - Skinkegryde


Skinkegryde

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
41,451910477.520%28%52%


IngredienserKommentar
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
½ dl tomatpuré
½ tsk salt
½ tsk paprika
lidt peber
400 g skinkekød i tynde strimler
1 lille løg
150 g champignon
1 dl fløde 13%
2 dl bouillon
evt. lidt maizenajævning

Tilbehør:
300 g frisk spinatbåndpasta


Fremgangsmåde
Marinade:
Pil hvidløget og skær det over. Kom olie, tomatpuré, salt, paprika, peber og hvidløg i en stor skål. Pisk det sammen.
Kom kødet i skålen. Bland. Læg film over skålen. Sæt skålen i køleskabet i mindst 10 minutter.
Pil løget og skær det i terninger.
Rens og skyl champignonerne godt.
Skær champignonerne i skiver.
Kom løg og champignoner i gryden. Svits og rør.
Kom kød og marinade i gryden. Rør. Steg i 10 minutter.
Hæld fløde og bouillon i gryden. Rør. Kog i 5 minutter. Smag skinkegryden til. Jævn retten hvis nødvendigt.

Serveres med den friske pasta.


Print