Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
16 | 2,52 | 3185 | 199.0625 | 14% | 28% | 58% |
Ingredienser | Kommentar |
25 g gær 1 dl lunkent vand 25 g smør 1 dl cheasy A-38 1 tsk salt 1 æg 400 g hvedemel 8 wienerpølser (ca. 500 g) Pensling: Sammenpisket æg. |
Fremgangsmåde |
Rør gæren ud i lunkent vand. Smelt smørret og bland det med A-38. Hæld det i gærblandingen. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt sammen og stil den til hævning et lunt sted tildækket i ca. ½ time. Del pølserne så der er 16 halve. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den let igennem. Del dejen i 2 lige store stykker. Rul hvert stykke ud til en rund plade. Del hver dejplade i 8 lagkagesnit. Rul lagkagesnitterne sammen fra den brede ende. Læg pølsehornene på spidsen, på bageplader med bagepapir. Lad dem efterhæve tildækket i ca 15 min. Pensl med æg og bag pølsehornene midt i ovnen ca. 15 min. ved 200°. |