Kalorielet - Pølsehorn


Pølsehorn

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
162,523185199.062514%28%58%


IngredienserKommentar
25 g gær
1 dl lunkent vand
25 g smør
1 dl cheasy A-38
1 tsk salt
1 æg
400 g hvedemel

8 wienerpølser (ca. 500 g)

Pensling: Sammenpisket æg.


Fremgangsmåde
Rør gæren ud i lunkent vand. Smelt smørret og bland det med A-38. Hæld det i gærblandingen. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt sammen og stil den til hævning et lunt sted tildækket i ca. ½ time.
Del pølserne så der er 16 halve.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den let igennem. Del dejen i 2 lige store stykker. Rul hvert stykke ud til en rund plade. Del hver dejplade i 8 lagkagesnit. Rul lagkagesnitterne sammen fra den brede ende. Læg pølsehornene på spidsen, på bageplader med bagepapir. Lad dem efterhæve tildækket i ca 15 min. Pensl med æg og bag pølsehornene midt i ovnen ca. 15 min. ved 200°.

Print