Kalorielet - Søndagsgryde


Søndagsgryde

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
41,111675418.75


IngredienserKommentar
400 g mørt svinekød, fx skinkekød
1 stort, hakket zittauerløg (ca. 100 g)
15 g smør
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1-2 tsk tørret basilikum eller 1-2 spsk friske, hakkede basilikumblade
1 dåse flåede hakkede tomater
250 g champignoner
1½ dl kaffefløde 9%

Tilbehør: 200 g løse ris, parboiled (tørvægt)







Fremgangsmåde
Skær kødet i små terninger. Brun kød og løg i gyldent smør i en tykbundet gryde. Tilsæt krydderier og tomater med væde. Lad retten koge ved svag varme ca. 45 min. Rens champignonerne, skær dem i skiver og vend dem i retten. Kog videre ca. 15 min. eller til kødet er mørt. Hæld fløde ved kødet. Kog saucen godt igennem og smag retten til. Retten kan evt. jævnes.

Print