Kalorielet - Karrygryde


Karrygryde

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
41,11495373.75


IngredienserKommentar
400 gram hakket oksekød 3-6%
1 løg
1 fed hvidløg
1 æble
100 gram gulerødder
2-3 tsk. karry (alt efter styrke)
1 tsk. olie
1 ds. flåede hakkede tomater
salt og peber

Tilbehør:
100 g ris (tørvægt)



Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg. Skræl gulerødder og æble og riv det på den grove side af råkostjernet.
Svits løg, hvidløg og karry i fedtstoffet i en gryde ved svag varme.
Skru op for varmen og brun kødet.
Tilsæt æble, gulerødder og tomater. Smag til med salt og peber.
Lad det småsimre under låg i ca. 15 minutter - rør ind imellem.

Serveres med kogte ris.

Print