Kalorielet - Kalkunfrikadeller med kold kartoffelsalat


Kalkunfrikadeller med kold kartoffelsalat

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
41,182070517.532%25%43%


IngredienserKommentar
400 g hakket kalkunkød
1 æg
3 spsk hvedemel
2 tsk tørret rosmarin
4 spsk hakket persille
salt og peber
1 spsk oliemargarine til stegning

Kartoffelsalat
800 g kogte faste kartofler, der er pillede
4 dl fromage frais eller ylette
2 spsk let mayonnaise
1 tsk sukker
1 tsk Dijon sennep
salt og peber
1 bundt klippet purløg



Fremgangsmåde
Rør kød sammen med æg, hvedemel, krydderier, salt og peber. Lad farsen hvile en halv time. Varm olien på en pande, form farsen til 12 frikadeller og steg dem gyldne i ca. 3 min. på alle sider. Til kartoffelsalaten røres fromage frais med mayonnaise, sukker, sennep, salt og peber. Skær kartoflerne i skiver og vend dem forsigtigt i dressingen sammen med purløg. Smag kartoffelsalaten til. Servér frikadeller med kold kartoffelsalat og syltede agurker eller rødbeder.


Print