Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,0 | 1883 | 470.75 | 31% | 20% | 49% |
Ingredienser | Kommentar |
1 spsk olivenolie 1 fed finthakket hvidløg 1 finhakket chili 300 g kyllingebrystfilet 300 g ris Et par tråde safran 5 dl hønsebouillon 150 g rød peberfrugt i strimler 100 g forårsløg i skiver 150 g squash i tern 100 g champignon i skiver 150 g rejer 1 dåse muslinger salt og peber |
Fremgangsmåde |
Varm olien i en sauterpande og svits hvidløg og chili. Tilsæt kyllingebrystfilet, ris, safran og bouillon og lad det koge ved svag varme i ca. 20 min. Tag kyllingekødet op, del det i mindre stykker og kom det tilbage i panden sammen med grøntsager og skaldyr. Varm paellaen igennem og smag til med salt og peber. Tip: Safran er et dyrt, men meget karakteristisk krydderi i paella. Det kan i nødstilfælde erstattes af gurkemeje. |