Kalorielet - Paella med kylling og skaldyr


Paella med kylling og skaldyr

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
41,01883470.7531%20%49%


IngredienserKommentar
1 spsk olivenolie
1 fed finthakket hvidløg
1 finhakket chili
300 g kyllingebrystfilet
300 g ris
Et par tråde safran
5 dl hønsebouillon
150 g rød peberfrugt i strimler
100 g forårsløg i skiver
150 g squash i tern
100 g champignon i skiver
150 g rejer
1 dåse muslinger
salt og peber





Fremgangsmåde
Varm olien i en sauterpande og svits hvidløg og chili. Tilsæt kyllingebrystfilet, ris, safran og bouillon og lad det koge ved svag varme i ca. 20 min. Tag kyllingekødet op, del det i mindre stykker og kom det tilbage i panden sammen med grøntsager og skaldyr. Varm paellaen igennem og smag til med salt og peber.

Tip: Safran er et dyrt, men meget karakteristisk krydderi i paella. Det kan i nødstilfælde erstattes af gurkemeje.




Print