Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,44 | 1799 | 449.75 | 20% | 27% | 53% |
Ingredienser | Kommentar |
Tærtebund: 150 g hvedemel 1 dl rugmel ½ tsk salt 3 spsk oliemargarine 5 spsk koldt vand Fyld: 1 tsk raps- eller olivenolie 100 g kalkunbacon 1 hakket løg 400 g broccoli 200 g fromage frais ½ tsk salt 2 tsk sennep 1 æg 1 spsk mel ½ dl skummetmælk |
Fremgangsmåde |
Tærtebund: Bland hvedemel, rugmel, salt og oliemargarine grundigt sammen. Tilsæt vandet og ælt dejen hurtigt sammen. Pres dejen ud i en tærteform på ca. 25 cm i diameter og prik bunden med en gaffel. Forbag tærtebunden nederst i ovnen i 15 min. ved 200°. Fyld: Skær kalkunbaconen i tern, hak løget, del broccolien i små buketter og skær stokken i tern. Varm olien op på en pande, svits kalkunbacon, løg og broccoli i 5 min. og lad det køle lidt af. Pisk fromage frais sammen med salt, sennep, æg, mel og mælk. Vend bacon, løg og broccoli i æggemassen og kom det hele i den forbagte bund. Bag tærten færdig i ca. 30 min ved 200° nederst i ovnen. |