Kalorielet - Boller i karry


Boller i karry

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
40,911295323.75


IngredienserKommentar
400 g mager kalkunmedisterpølse, rå
1 terning svinebouillon
2-3 tsk karry (efter smag)
30 g hvedemel
8 dl kødbollevand
200 g ris (tørvægt)


Kan selvfølgelig også laves på alm svinemedister, bare sørg for at tage en mager udgave.


Fremgangsmåde
Risene tilberedes som anvist på pakken.

Bring 2 liter vand i kog, tilsæt bouillon-terningen. Pres små kødboller ud af medisterpølsen og ned i vandet.
Lad kødbollerne koge i ca. 15 min. Tag dem op og hæld vandet i en skål.
Svits karryen i en gryde og hæld de 8 dl kødbollevand ved. Lav en jævning af mel+vand og rør i.
Lad sovsen småkoge i 5 min.
Smag til med salt og peber. Vend til sidst kødbollerne i sovsen.

Print