Kalorielet - Shepherds pie


Shepherds pie

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
40,751450362.5


IngredienserKommentar
400 g hakket oksekød 3-6%
2 løg (150 g)
3 fed hvidløg
3 dl bouillon
1 ds koncentreret tomatpure (70g)
1 spsk worchestershiresovs
1-2 tsk vineddike
salt
cayennepeber
timian

800 g kartofler
1½ dl kogende skummetmælk
salt, peber
50 g reven ost, Letvægter 6%





Fremgangsmåde
Pil og hak løgene. Brun kødet i lidt vand i en gryde. Tilsæt løg og hvidløg og lad det svitse med. Tilsæt bouillon, tomatpure, worchestrshiresovs, vineddike, salt, cayennepeber og timian og lad blandingen snurre sammen i 8-10 min.
Skræl kartoflerne og del dem i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre. Mos dem og pisk mælk i. Smag til med salt og peber. Tilsæt reven ost. Kom kødblandingen i bunden af et fad og dæk med kartoffelmossen. Stil fadet i oven 35-40 min. ved 200 grader til retten er gennemvarm og overfladen er gylden.

Print