Kalorielet - Kalkunbryst med champignonfyld


Kalkunbryst med champignonfyld

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
5?


IngredienserKommentar
400 g kalkunbryst
100 g hakket kalkunkød
100 g champignon
100 g porre
1 æg
1 spsk mel
salt, peber

Sauce:
1 løg
½ dl hvidvin
2 dl hønsebouillon
1 dl fløde 9%
100 g porre
frisk basilikum
salt, peber
1 stor tsk maizena
Tilbehør:
375 g ris (tørvægt)




Fremgangsmåde
Hak champignonerne fint. Porren snittes og dampes i lidt vand. Porre, champignon og det hakkede kød blandes og røres med æg og mel. Tilsæt salt og peber. Kalkunbrystet skæres næsten helt igennem og fyldes med farsen. Snør det og steg i ovnen ved 200 grader i ca 1 time.

Sauce:
Hak løg og porre og sautér det i lidt vand. Tilsæt hvidvin og bouillon og lad det koge i 5 min til ca. 1/3 er fordampet. Fløden tilsættes og saucen jævnes med maizena og smages til med basilikum, salt og peber.

Print