Kalorielet - indbagt kalkunbryst


indbagt kalkunbryst

- indsendt af: Ulla Kamp

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
4?


IngredienserKommentar
250 - 300 g. kalkun el. kylling bryst
1 porre ( i ringe )
1 rød løg ( i ringe )
2 gulerødder ( groft revet )
150 g. rå champignon ( i skiver )
chilipeber og hvidløg
1 pk. butterdejs plader
Her er nok til 4 pers.


Fremgangsmåde
Brun kalkun el. kylling brunes i LIDT olie på panden.

Bagefter ristes porre, rød løg, champignon og gulerødderne også på panden. Ikke mere olie på panden.

Smages til med chili, hvidløg, peber og salt

Butterdejen rulles ud i en firkant på 25 X 25 cm.

På midten af butterdejen lægges det halve af grønsagerne. Derefter kødet og ovenpå resten af grønsagerne.

Butterdejen foldes sammen. Så den er helt lukket. Samlingen nedaf i en bradepande. Bages 40 min. 200 C.

Serveres med halve ovnbagte kartofler og salat.

12 halve store kartofler
Skæres over og krydderes med paprika, hvidløg og salt med det samme.
Skal IKKE smørres med olie.
Bages i ovnen 50 min. 200 C.

Print