Kalorielet - Svinesmåkød i appelsinspinat


Svinesmåkød i appelsinspinat

- indsendt af: Anne

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
2?


IngredienserKommentar
2 appelsiner
1 citron
250 gram spinat
250 gram svinesmåkød
½ - 1 tsk rosmarin
2-3 tskf. honning
1-2 spsk Æblecidereddike
3-4 tskf. sukker.
Jordskokker
½ mango
jævning af 1-1½ dl mælk + mel
non-oxal
timian
2 personer.


Fremgangsmåde
Saften fra 1 appelsin og 1 citron blandes med rosmarin og honning og hældes over svinesmåkødet i et ildfast fad. lidt salt drysses over.

Jordskokkerne renses og skæres i tykke skiver og lægges i et ildfast fad med mango frugter i skiver - dryppes med lidt appelsinsaft.

Jordskokker og svinesmåkød sættes i ovnen ved 200 gr. C til småkøddet er mørt. ca. 30-40 minutter.

Spinaten kommes i en gryde saften af 1/2 1 appelsin hældes ved sammen med lidt vand og æblecidereddike.
Gryden bringes i kog og jævningen hældes ved. smag til med sukker og evt. lidt timian.

Lav evt. spinaten i god tid så den kan stå og trække lidt. Opvarmes lige før servering.

Print