Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
2 | ? |
Ingredienser | Kommentar |
250 g torskefilet (Kcal: 192,5) 4 dl kokosmælk (stor dåse)(kcal: 560) 3 tsk grøn thai karrypasta (Kcal: ?) 1 rød chili (Kcal: 9,4) Revet citronskal fra én citron (Kcal: ?) 200 g sukkerærter (Kcal: 160) 1 bdt forårsløg (Kcal: 43,5) 1 spsk fishsauce (Kcal: ?) 2 dl ris (Kcal: 720) Samlet Kcal: 1685,4 | Retten er til 2 personer, evt. to voksne og et barn så skal der dog tilsættes yderligere 1 dl ris. |
Fremgangsmåde |
3 spsk af kokosmælken og den grønne karrypasta kommes i en wok eller gryde og varmes til det begynder at dufte. Herefter tilsættes resten af kokosmælken sammen med revet citronskal og hakket chili. Koges i 5 min. ved jævn varme. Torskefiletten skæres ud i mundrette stykker og sammen med hakket forårsløg og sukkerærter blandes det i retten hvorefter retten koger i yderligere 5 min. Smages til med fishsauce. Retten serveres med ris. |