Kalorielet - Torskefilet med grøn thai karrypasta


Torskefilet med grøn thai karrypasta

- indsendt af: Katrine Andersen

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
2?


IngredienserKommentar
250 g torskefilet (Kcal: 192,5)
4 dl kokosmælk (stor dåse)(kcal: 560)
3 tsk grøn thai karrypasta (Kcal: ?)
1 rød chili (Kcal: 9,4)
Revet citronskal fra én citron (Kcal: ?)
200 g sukkerærter (Kcal: 160)
1 bdt forårsløg (Kcal: 43,5)
1 spsk fishsauce (Kcal: ?)

2 dl ris (Kcal: 720)

Samlet Kcal: 1685,4
Retten er til 2 personer, evt. to voksne og et barn så skal der dog tilsættes yderligere 1 dl ris.


Fremgangsmåde
3 spsk af kokosmælken og den grønne karrypasta kommes i en wok eller gryde og varmes til det begynder at dufte.
Herefter tilsættes resten af kokosmælken sammen med revet citronskal og hakket chili. Koges i 5 min. ved jævn varme.
Torskefiletten skæres ud i mundrette stykker og sammen med hakket forårsløg og sukkerærter blandes det i retten hvorefter retten koger i yderligere 5 min.
Smages til med fishsauce.

Retten serveres med ris.

Print