Kalorielet - Pitabrød med grahamsmel


Pitabrød med grahamsmel

- indsendt af: Rikke

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
0?


IngredienserKommentar
1 1/2 dl vand
1 1/2 dl mælk
25 g gær
1/2 tsk sukker
1/2 tsk groft salt
150 g grahamsmel (ca. 2 1/2 dl)
275 g hvedemel (ca. 4 1/2 dl)
10 stk pitabrød


Fremgangsmåde
Rør gæren ud i lukelt mælk og vand (lillefingervarmt). Tilsæt de øvrige ingredienser (old lidt af hvedemelet tilbage). Slå dejen godt sammen og stil den til hævning et lunt sted i ca. 1 time.Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 10 stykker og form dem til boller. Rul bollerne flade og lad dem efterhæve på bagepapir eller en smurt bageplade i ca. 10 minutter.
Bag pitabrødene midt i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader.

Print