Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
20 | 1,98 | 3380 | 169 |
Ingredienser | Kommentar |
2,5 dl. skummetmælk 3,5 dl. vand 50 g gær 3 dl. gulerod, revet 1 dl. hørfrø 1,5 tsk. salt 450 g hvedemel 300 g grahamsmel 1 tsk. sukker | Hvis du vælger at lave et andet antal boller, kan du gange bollens vægt i gram m kalorietallet, så har du kalorieindtaget i bollen. |
Fremgangsmåde |
Mælk og vand lunes og gæren opløses heri. De revne gulerødder blandes i væsken. Hørfrø, salt og sukker tilsættes sammen med melet. Lidt af grahamsmelet holdes tilbage. Æltes godt- og resten af grahamsmelet tilsættes evt. Hæves ca. 45 minutter og formes til 20 boller. Efterhæver 15- 20 minutter Pensles med æg og bager i ca. 20 minutter ved 175 grader. |