Kalorielet - Kalkunpakker


Kalkunpakker

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
40,731705426.25


IngredienserKommentar
500 g kalkunbryst
1 pore
250 g champignon
1 rød peber
1 rødløg (lille)
1 rød chili
2 skiver ananas
Marinaden:
3 spsk. hvidvinseddike
3 fed hvidløg
2 spsk. heinz tomatketchup
2 spsk. dijonsennep
1 tsk. stødt chili
salt
peber
1 tsk. flydende honning
1 tsk. paprika
tsk. karry
1 løg (lille)
1 spsk. sojasauce

Tilbehør:
200 g løse ris


Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne sammen til marinaden.
Løget og hvidløgene skal være finthakkede.
Kalkunbrystet skæres i meget tynde stykker som lægges i marinaden mindst 2 timer, eller helst natten over.
Kalkunen svitses i en slip let pande, eller helst i en wok, som er smurt med meget lidt olie (brug evt. en oliespray)
Vendes godt rundt, så det bliver svitset på alle sider ca. 3-4 min.
Tilsæt resten af marinaden og vend det rundt sammen med kødet i 3-4 min.
Fordel kødet på 4 stykker stanniol der er så store at de let kan bukkes omkring kødet.
Grønsagerne renses. Porren og champignonerne skæres i fine
skiver, og peberfrugten skæres i små strimler.
Chilipeberen deles på langs, og vil man ikke have det så stærkt, fjernes kernerne og chilien skæres i meget små stykker.
Derefter svitses grønsagerne på panden i sojasaucen ca. 2-3 min. og fordeles over kødet.
Pakkerne lukkes, sættes i et ovnfast fad og bager i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.
Risene koges.

Print