Kalorielet - Svampegryde


Svampegryde

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
41,161650412.5


IngredienserKommentar
300 g Kalkunbryst i tynde strimler
200 g Champignoner
200 g Marksvampe
2 stk. Løg i små tern
1 spsk. Olie
2 spsk. Ketchup
3 dl. Bouillon
1 btd. Kalkunbacon
1 dl. Rødvin (kan udelades, tilføj da en ekstra dl bouillon)

Tilbehør:
200 g ris


Fremgangsmåde
Kog risene.
Rens svampene og skær dem i kvarte.
Svits svampene i olie sammen med løgene.
Vend dem under omrøring ca. 3 min.
Tilsæt kalkunbrystet, løg og bacon og lad det hele simre et par minutter mere indtil kødet er brunet på alle sider.
Tilsæt ketchup, bouillon og rødvin og lad retten simre ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
Tilsæt lidt kulør og jævn retten ganske lidt med maizenajævner.

Print