Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,16 | 1650 | 412.5 |
Ingredienser | Kommentar |
300 g Kalkunbryst i tynde strimler 200 g Champignoner 200 g Marksvampe 2 stk. Løg i små tern 1 spsk. Olie 2 spsk. Ketchup 3 dl. Bouillon 1 btd. Kalkunbacon 1 dl. Rødvin (kan udelades, tilføj da en ekstra dl bouillon) Tilbehør: 200 g ris |
Fremgangsmåde |
Kog risene. Rens svampene og skær dem i kvarte. Svits svampene i olie sammen med løgene. Vend dem under omrøring ca. 3 min. Tilsæt kalkunbrystet, løg og bacon og lad det hele simre et par minutter mere indtil kødet er brunet på alle sider. Tilsæt ketchup, bouillon og rødvin og lad retten simre ca. 10 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt lidt kulør og jævn retten ganske lidt med maizenajævner. |