Kalorielet - Fiskepakke


Fiskepakke

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
10,56390390


IngredienserKommentar
120 g. kogte kartofler
170 g. torskefilet
100 g. forårsløg
125 g. squash
½ grøn peberfrugt
citronsaft
salt
peber

Sauce:
1 dl. ymer
½-1 spsk. klippet purløg
½ tsk. dijonsennep
salt
peber
Saucen kan bruges til kartoffelsalat. Let og god grillmad! -Også god med tomat.


Fremgangsmåde
Kog kartoflerne i letsaltet vand.
Form et stort stykke alufolie. Skær fiskene i strimler, snit forårsløgene, squashen og peberfrugten i små stykker. Fordel grønsagerne og fisken i alufolien, tilsæt citronsaft, salt og peber der er pisket sammen. Alufolien foldes nu op omkring fyldet og lukkes.
Sættes på grillen (eller i ovnen) i 8-10 min. alt afhængig af hvor store stykker fisken er delt i. Saucen røres sammen. Spises med salat.

Print