Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
1 | 0,56 | 390 | 390 |
Ingredienser | Kommentar |
120 g. kogte kartofler 170 g. torskefilet 100 g. forårsløg 125 g. squash ½ grøn peberfrugt citronsaft salt peber Sauce: 1 dl. ymer ½-1 spsk. klippet purløg ½ tsk. dijonsennep salt peber | Saucen kan bruges til kartoffelsalat. Let og god grillmad! -Også god med tomat. |
Fremgangsmåde |
Kog kartoflerne i letsaltet vand. Form et stort stykke alufolie. Skær fiskene i strimler, snit forårsløgene, squashen og peberfrugten i små stykker. Fordel grønsagerne og fisken i alufolien, tilsæt citronsaft, salt og peber der er pisket sammen. Alufolien foldes nu op omkring fyldet og lukkes. Sættes på grillen (eller i ovnen) i 8-10 min. alt afhængig af hvor store stykker fisken er delt i. Saucen røres sammen. Spises med salat. |