Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
1 | 0,96 | 515 | 515 |
Ingredienser | Kommentar |
120 g hakket oksekød 3-6% 5 g olie 100 g løg 1 fed hvidløg 100 g gulerødder 50 g bladselleri 50 g grøn peber 125 g tomatjuice karry, salt, peber, paprika friskhakket persille Tilbehør: 50 g ris |
Fremgangsmåde |
Hak løgene og snit gulerødder, bladselleri og peberfrugt i tynde strimler. Svits grøntsagerne i olien i et par min, kom kødet ved og svits det, til det er brunet let. Hæld tomatjuice ved og tilsæt salt, peber og krydderier efter smag. Lad retten simre i 20 min. Risene koges og retten serveres med ris med et drys af persille. |