Kalorielet - Paprikagryde


Paprikagryde

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
10,96515515


IngredienserKommentar
120 g hakket oksekød 3-6%
5 g olie
100 g løg
1 fed hvidløg
100 g gulerødder
50 g bladselleri
50 g grøn peber
125 g tomatjuice
karry, salt, peber, paprika
friskhakket persille

Tilbehør:
50 g ris


Fremgangsmåde
Hak løgene og snit gulerødder, bladselleri og peberfrugt i tynde strimler. Svits grøntsagerne i olien i et par min, kom kødet ved og svits det, til det er brunet let. Hæld tomatjuice ved og tilsæt salt, peber og krydderier efter smag. Lad retten simre i 20 min. Risene koges og retten serveres med ris med et drys af persille.

Print