Kalorielet - Middelhavstorsk


Middelhavstorsk

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
40,591400350


IngredienserKommentar
500 g torskefilletter
1 stk aubergine
1 stk sqaush
2 stk rødløg
8 fed hvidløg
2 tsk provence krydderi
1 spsk olivenolie
2 dl hønsebouillon
1 spsk tomatkoncentrat
3 stk tomater
salt, peber

Tilbehør:
150 g kogte kartofler


Fremgangsmåde
Aubergine og sqaush skæres i tynde skiver og svitses i olie i en gryde, sammen med løg i både.
Hvidløg, krydderi, bouillon, tomatkoncentrat, salt og peber tilsættes.
Snurrer sammen ca 15 min.
Tomaterne skæres i skiver og vendes forsigtig i. Det hele kommes i et fad.
Fisken skæres i 4 cm brede stykker og lægges oven på grøntsagerne.
Fisken dryppes med lidt olie og salt og peber.
Stilles i ovnen i ca 15 min. ved 200 grader, på midterste ribbe.

Print