Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
6 | 0,89 | 2395 | 399.16666666667 |
Ingredienser | Kommentar |
400 g hakket oksekød 3-6% 200 g hvidkål, groft revet 150 g gulerødder, groft revet 150 g bladselleri, strimlet 150 g løg, groft hakket 2 tsk rapsolie 2 dåser grofthakkede tomater 1 tsk basilikum 2 tsk oregano 2 tsk timian Mælkesovs: 8 dl skummetmælk 6 spsk hvedemel salt, peber reven muskatnød 300 g friske Pastella lasagneplader |
Fremgangsmåde |
Riv gulerødder, hvidkål, bladselleri og hak løg. Svits grøntsagerne i lidt fedtstof, og tilsæt kødet. Nå kødet er brunet, tilsættes dåsen med hakkede tomater. Smag til med krydderier. Koges sammen ca 10 min. Mælk og hvedemel piskes sammen i en gryde, varmes op til kogepunktet under konstant omrøring, hvor det jævner. Mælkesovsen tages af varmen og smages til med krydderier. Lasagneplader, kødsovs og mælkesovs lægges lagvist i et ovnfast fad. Slut af med mælkesovsen. Stilles i ovnen ved 200 grader i 30 min. |