Kalorielet - Lasagne


Lasagne

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
60,892395399.16666666667


IngredienserKommentar
400 g hakket oksekød 3-6%
200 g hvidkål, groft revet
150 g gulerødder, groft revet
150 g bladselleri, strimlet
150 g løg, groft hakket
2 tsk rapsolie
2 dåser grofthakkede tomater
1 tsk basilikum
2 tsk oregano
2 tsk timian

Mælkesovs:
8 dl skummetmælk
6 spsk hvedemel
salt, peber
reven muskatnød

300 g friske Pastella lasagneplader


Fremgangsmåde
Riv gulerødder, hvidkål, bladselleri og hak løg.
Svits grøntsagerne i lidt fedtstof, og tilsæt kødet.
Nå kødet er brunet, tilsættes dåsen med hakkede tomater.
Smag til med krydderier.
Koges sammen ca 10 min.
Mælk og hvedemel piskes sammen i en gryde, varmes op til kogepunktet under konstant omrøring, hvor det jævner.
Mælkesovsen tages af varmen og smages til med krydderier.
Lasagneplader, kødsovs og mælkesovs lægges lagvist i et ovnfast fad. Slut af med mælkesovsen.
Stilles i ovnen ved 200 grader i 30 min.

Print