Kalorielet - Gullaschsuppe med kartofler


Gullaschsuppe med kartofler

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
40,742270567.5


IngredienserKommentar
4 hakkede mellestore løg
2 tsk rapsolie
300 g skært oksekød
4 spsk tomatpure
2 tsk paprika
1 liter vand
8 mellemstore kartofler, skåret i små terninger
1 grøn og rød peberfrugt, skåret i terninger
2 fed finthakkede hvidløg
1 tsk stødt kommen
salt, peber

Serveres med 75 g godt brød pr portion
Hvis der ønskes færre kalorier skæres noget af brødet fra..


Fremgangsmåde
Varm olien op i en gryde og svits løgene heri. Tilsæt kødet og lad det brune. Tilsæt tomatpure, paprika og 1 liter vand. Bring suppen i kog, og lad den simre i 15 min. Kom pebre og kartofler i suppen og lad den koge til kartoflerne er møre. Smag til med hvidløg, kommen, salt og peber.
Serveres med godt lunt brød.

Print