Kalorielet - Rejer og avocado med filodej


Rejer og avocado med filodej

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
42,161230307.513%29%58%


IngredienserKommentar
2 plader filodej
Salat:
½ avocado
5 cherry tomater
150 g rejer
½ hjerte salat
Dressing:
1 spsk olie
1 tsk citronskal
1 tsk citronsaft
1 tsk dijon sennep
1 tsk estragon
Flûtes eller godt hvidt brød.




Fremgangsmåde
Filodejpladerne bredes ud på et meldrysset bord og pensles med vand.
Filodejpladerne lægges sammen og foldes på midten, så der bliver i alt 4 lag filodej.
Filodejen udstikkes i 12 runde stykker med en kageudstikker, til oblater(diameter ca. 6,5 cm).
Hvis ikke oblaterne er helt udstukne, klippes de med en saks.
Oblaterne pensles med vand på begge sider og lægges på en bagepapir beklædt bageplade.
Bagetid: 7-10 min. Ved 175 grader midt i ovnen.
Avocadoen skæres i små tern.
Cherry tomaterne skæres i tynde både og blandes med avocado og rejer.
Ingredienserne til dressingen piskes sammen og hældes over blandingen.
Hjertesalaten strimles og fordeles på 4 tallerkener.
En oblat lægges på hver tallerken.
Halvdelen af fyldet fordeles oven på oblaterne.
En oblat lægges oven på igen.
Resten af fyldet fordeles på de øverste oblaterne.
De sidste oblater lægges på og retten serveres straks.




Print