Kalorielet - Skaldyrsalat


Skaldyrsalat

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
40,82733183.2551%30%19%


IngredienserKommentar
200 g frosne eller friske rejer
200 g frosne eller frisk hummerhaler (alternativ muslinger og kammuslinger)
200 g asparges i snitter, friske eller fra dåse (nu kan man også få dem dybfrosne)
2 dl økologisk creme fraiche 9%
1 lille ds økologisk koncentreret tomatpuré (70 g)
Ca 2 spsk citronsaft
Salt og friskkværnet peber
1 bundt frisk dild eller andet grønt.


Fremgangsmåde
Rejer og hummerhaler optøes og stilles til afdrypning.
Creme fraiche røres op med tomatpuré.
Saucen smages til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Rejer og hummerhaler vendes i saucen.
Ved serveringen pyntes med frisk klippet dild.



Print