Kalorielet - Kartoffelgullasch


Kartoffelgullasch

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
40,44800200


IngredienserKommentar
400 g kartofler
2 laurbærblade
2 porrer
1 tsk. salt
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
2 tomater
3 fed hvidløg (hakket)
1 tsk. olie
2 spsk. paprika
5 dl. vand
1 tsk. grønsagsbouillon
1 btd. persille (stort)
1 dl. ylette
4 spsk. ketchup
2 spsk. vineddike
2 spsk. sød chilisauce




Fremgangsmåde
Skyl og istandgør grønsagerne. Skræl kartoflerne og skær dem i små firkanter. Skær porrerne i ringe, gulerødderne i skiver og peberfrugten i små tern, tomaten i tynde både. Svits porrerne under konstant omrøring ca. 4 min. i en gryde med olien, den finthakkede hvidløg og paprika. Hæld vand og vineddike i. Tilsæt bouillon og de øvrige ingredienser undtagen ylette og rør rundt i retten.
Kog retten op og skru derefter ned for retten og lad det hele småsimre i ca. 15 min. under låg.
Lige inden serveringen smages til med ylette og drysses med persille. Smag evt. til med ekstra paprika.
Denne ret kan også bruges som en selvstændig ret, serveret med groft rugbrød til.


Print