Kalorielet - Kartoffelpletter


Kartoffelpletter

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
41,14730182.5


IngredienserKommentar
2 kartofler (a 150 g)
2 gulerødder
2 spsk. purløg (hakket)
2 spsk. persille (hakket)
1 æg
1 æggehvide
3 spsk. hvedemel
2 spsk. skummetmælk
1 tsk. salt
peber
1 spsk. olie (til stegning)





Fremgangsmåde
Skræl og riv kartofler og gulerødderne på den grove side af rivejernet.
Bland dette med purløg og persille i en skål.
Pisk mel og mælk og æg sammen og hæld det over kartoffelblandingen.
Smag til med salt og peber.
Varm en pande godt op, og kom olien på. Kom ca. 1 dl af
massen på panden og tryk det let. Steg pletterne ca. 5 min. på hver side eller til de er gennemstegte.


Print