Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
1 | 1,02 | 370 | 370 |
Ingredienser | Kommentar |
Bund: 30 g let mayonnaise 15 g skummetmælkspulver 15 g mel 1 tsk bagepulver 1/2 tsk mandelessens 1/2 tsk SØD Creme: 1/2 dl skummetmælk 5 g maizena SØD vanilleessens 100 g græsk yoghurt 10% 150 g jordbær i skiver |
Fremgangsmåde |
Dejen til tærtebunden røres sammen og trykkes ud i en lille tærteform, ca. 10 cm i diameter. Bages i 10-15 min. ved 200 grader til den begynder at blive let gyldenbrun. Mælk, maizena, SØD og vanilleessens koges i en gryde til det har konsistens som kagecreme. Afkøles og blandes med den græske yoghurt (evt. med håndmixer). Creme og jordbær lægges på tærtebunden i 1 eller 2 lag. Spises med det samme så bunden ikke bliver blød. |