Kalorielet - Ostelagkage


Ostelagkage

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
81,552220277.512%9%79%


IngredienserKommentar
Bund:
150 g Trim Rich Tea kiks
150 g honning

Fromage:
8 blade husblas
200 g fromage frais
2 dl skummetmælks yoghurt, naturel
120 g rørsukker
Saften af ½ appelsin
2 stk vanillestænger
2½ dl skummetmælk

Geleblanding:
1 ds mandariner i sirup 312 g
3 blade husblas.

Tips!
Du kan også bruge jordbær og kirsebær.



Fremgangsmåde
Knus kiks og honning i foodprocessor.
Anbring en springform uden bund, på et serveringsfad og kom blandingen heri.
Pres kikseblandingen godt sammen, stilles koldt i 10 min.
Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 min.
Rør fromage frais, yoghurt, sukker og vanille sammen.
Træk husblasen op af udblødningsvandet og smelt den i en lille skål i vandbad.
Afkøles med appelsinsaft.
Skummetmælk piskes i en stål-creamer til en cremet konsistens.
Vendes i fromage-blandingen sammen med den afkølede husblas.
Hæld fromagen over kiksebunden, stil kagen koldt ½ time.
Husblas udblødes som tidligere beskrevet.
Den afkølede husblas røres i sirups-lagen.
Mandarinerne lægges på kagen, geleblandingen hældes over kagen som stilles koldt 2-3 timer før servering.

Print