Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
8 | 1,55 | 2220 | 277.5 | 12% | 9% | 79% |
Ingredienser | Kommentar |
Bund: 150 g Trim Rich Tea kiks 150 g honning Fromage: 8 blade husblas 200 g fromage frais 2 dl skummetmælks yoghurt, naturel 120 g rørsukker Saften af ½ appelsin 2 stk vanillestænger 2½ dl skummetmælk Geleblanding: 1 ds mandariner i sirup 312 g 3 blade husblas. Tips! Du kan også bruge jordbær og kirsebær. |
Fremgangsmåde |
Knus kiks og honning i foodprocessor. Anbring en springform uden bund, på et serveringsfad og kom blandingen heri. Pres kikseblandingen godt sammen, stilles koldt i 10 min. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 min. Rør fromage frais, yoghurt, sukker og vanille sammen. Træk husblasen op af udblødningsvandet og smelt den i en lille skål i vandbad. Afkøles med appelsinsaft. Skummetmælk piskes i en stål-creamer til en cremet konsistens. Vendes i fromage-blandingen sammen med den afkølede husblas. Hæld fromagen over kiksebunden, stil kagen koldt ½ time. Husblas udblødes som tidligere beskrevet. Den afkølede husblas røres i sirups-lagen. Mandarinerne lægges på kagen, geleblandingen hældes over kagen som stilles koldt 2-3 timer før servering. |