Du er her : Forside : Hovedret : Oksekød : Bøf i urtebouillon | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
2 | 800 | 400 |
Ingredienser | Kommentar |
200 g halvfrossen bøf 4 kartofler 1 stor gulerod 150 g frisk broccoli ½ forårsløg 4 dl kalvebouillon 2 spsk frisk timian 2 tsk olivenolie 1 tsk balsamico eddike salt, peber |
Fremgangsmåde |
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i skiver. Skær broccoli og forårsløg i stykker. Kog kalvebouillonen op i en gryde. Læg kartofler og gulerødder i og lad det koge ca 5 min. Læg broccoli og forårsløg ved, og lad det koge yderligere 5 min. Skær kødet i så tynde skiver så muligt. Brug en hulsi og læg grøntsagerne i dybe tallerkner. Kog bouillonen op igen og læg kød og timian i. Det skal koge i et minut. Tag det op på tallerknerne og hæld den varme bouillon over. Bland olie og balsamico eddike og hæld det over kødet. Drys med salt og peber. |