Du er her : Forside : Hovedret : Oksekød : Grøn spaghetti med kød i ovn | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
6 | 1,28 | 2400 | 400 | 28% | 20% | 53% |
Ingredienser | Kommentar |
400 g hakket oksekød 3-6% 1 stort hakket løg 3 fed hakket hvidløg 3 spsk tomatpuré 4-5 spsk tomatchilisauce basilikum og oregano salt og friskkværnet peber 1 æg 400 g grønne båndspaghetti 300 g broccoli, let dampet i små buketter 200 g cheasy hytteost 100 g reven Cheasy ost 2 dl rødvin eller hvidvin. |
|
Fremgangsmåde |
Spaghettien koges efter anvisningen på pakken i letsaltet vand. Bland æg og porrer. Kødet brunes i lidt vand sammen med det hakkede løg og hvidløg. Tilsæt tomatpuré, chilisauce, krydderier og de 2 dl vin. Koges godt igennem. Smages til. Lidt af farsen kommes i et ildfast fad med høje kanter, derefter halvdelen af spaghettien, så hele broccolimassen, resten af spaghettien og derefter resten af kødsovsen. Øverst hytteost og den revne ost. Gratineres nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min. |